Velkommen til restauranter på Vestkanten!

Vestkanten har et godt utvalg av restauranter og serveringsmuligheter, både i tilknytning til aktivitetene og på Vestkanten Storsenter.

Noe for enhver smak 

 

Peppes Pizza

Like ved inngangen til Vannkanten finner du Peppes Pizza som kan tilby en fristende og variert meny med blant annet et stort utvalg av saftige pizzaer, salater, pastaretter og smakfulle forretter. Her kan hele familien kose seg i en uformell atmosfære.

Peppes Pizza har vært en klassiker for mange pizzaelskere siden 1970. Her finner man pizza for alle uansett om man er vegetarianer, veganer eller glutenallergiker.

 

Sumo Restaurant

Sumo er et lekent og folkelig asian fusion konsept med fokus på kvalitet og detaljer. Her får du et bredt utvalg av sushi og varmmat, med den samme gode smaken uavhengig av du spiser hos oss eller bestiller take-away.

 

Dominos Pizza

På Domino's Pizza får du ekte amerikansk pizza. Kyllingvinger, parmesan bites, cheesy bread eller breadsticks kan nytes ved siden av. Domino´s Pizza på Vestkanten har også eget lekeområde for barn. Perfekt for bursdagsfeiring eller dersom familien skal nyte en familiemiddag.

Starbucks

Starbucks er en kaffebarkjede og lidenskapelige leverandører av kaffe og alt annet som hører med for en avslappende kaféopplevelse. Vi tilbyr et bredt utvalg av førsteklasses Teavana™ te, Frappuccino®, ferske bakverk og andre nydelige godbiter – til glede for smaksløkene.

Kjøkken & Kaffe

Akkurat der du aller mest kunne trenge en rast, har vi laget et hyggelig pusterom med skikkelig mat fra bunnen av, for deg og dine. Vi har plasser til vennegjengen, kjerne- og storfamilien, barselgruppen, blind-daten, studenten som vil ha ro, og hun som bare skulle raske med seg noe i farten.

Sabrura

Sabrura har søndagsåpent. Inngang via Biblioteket og Badeland.

OM SABRURA STICKS & SUSHI

Sabrura Sticks & Sushi serverer sushi, sticks og asiatisk inspirert mat og med en norsk vri. Vi strekker oss langt for å bruke kortreiste råvarer der det er mulig. Alle våre restauranter byr på en deilig sushibuffet hvor du kan velge blant et variert utvalg sushi og asiatisk inspirert mat.

 

Restaurant hos Vestkanten Bowling

Amerikansk diner med premium burgere – muligens byens beste! Restauranten har også samarbeid med Peppes Pizza og Safari Catering. Nyt et deilig måltid innimellom bowlingslagene. Her er det alle rettigheter. Det er også mulig å ha bursdagsfeiring for barn og voksne i bowlinghallen.

 

Flere spisemuligheter på Vestkanten Storsenter

På Vestkanten Storsenter finner man også et godt utvalg av spisesteder og kafeer hvor du kan nyte alt fra en lett matbit til større middager.