VESTKANTEN BADELAND

 

VI HOLDER STENGT FRA 4. MARS TIL MIDTEN AV JUNI GRUNNET OPPUSSING AV BASSENG.

 

WE ARE CLOSED FROM 4. MARCH UNTIL MID-JUNE DUE TO RENOVATION OF THE POOL.

Åpningstider

Mandag 16.00 - 21.00*
Tirsdag til fredag 10.00 - 21.00*
Lørdag og søndag 10.00 - 18.00

 

*Timen fra kl 20.00-21.00 er voksen svømming og har 18-års aldersgrense.

Alle bader på eget ansvar.

Barn under 10 år har kun adgang med svømmedyktig badende voksen over 18 år,

og skal være under oppsyn av nevnte person.

Nye kurs med babysvømming og svømmekurs starter i uke 2/2024

 

VELKOMMEN!

 

 

Åpningstider i vinterferien uke 9

Mandag tom fredag fra kl 10.00-21.00

Lørdag og søndag fra kl 10.00-18.00

Vi har lagt ut billetter på nett som du kan forhåndskjøpe – da vet du at du får plass til avtalt tid. Vi tar også imot dropp-inn når det er ledig plass. 

Alle med forhåndskjøpt billett eller reservasjon (også årskort) må henvende seg i resepsjonen.

*Timen fra 20.00-21.00 er voksen svømming og har 18 års aldersgrense.

 

Svømmetrening eller stupekonkurranse?
Ikke alle i familien er like. I badeland har vi soner for ulike aldersgrupper, og en helt egen relax-avdeling med stillerom.

 

Badeland, aktiviteter og velvære

Svømmebasseng og boblebad både innendørs og utendørs, i tillegg til flere raske vannsklier og stupebrett med egen landingssone. Det er med andre ord mange vannaktiviteter samlet på ett sted hos Bergens eneste badeland.

Turen til Vannkanten kan du kombinere med et besøk på Vestkanten storsenter, som ligger vegg i vegg med over 110 butikker og spisesteder. Parker under tak eller ta buss til Loddefjord terminal, bare 10 minutter unna Bergen sentrum.

 

For de minste - Lek og svømmetrening

Vannkanten har barnebasseng for de aller minste og vår helt egne delfin-maskot Duffe, som møter barna med sang og sprell hver lørdag og søndag. Vi tilbyr babysvømming og svømmekurs for barn og voksne som gjør at man blir mer komfortabel i vannet.


For de større - Fart, spenning og Norges lengste vannsklie

Hvem blir først ned Norges lengste og råeste vannsklie på utrolige 120 meter? Hvem har best grep i klatreveggen i aktivitetsbassenget, og hvem tør sette utfor i superbowl og ned i "sentrifugen"? Badeland er også for de tøffeste små, eller store, som vil kjenne på adrenalinet og konkurranseinstinktet.

 

For de voksne - Avslapping eller trening?

Finn roen i boblebadene inne og ute, eller ta på badekåpen og nyt en rolig spa-atmosfære i relax-avdelingen med 18-års aldersgrense. Har du store barn kan du ta turen på spa mens barna morer seg med vannaktiviteter. Du kan også få opp pulsen i badeland med voksensvømming eller vannaerobic i terapibassenget.

 

Vi har nesten aldri stengte dører

Bergens eneste badeland er åpent for besøk nesten hver dag, også noen røde dager. Så det er alltid mulig å legge aktiviteter for familien til Vannkanten, enten det er hverdag eller helg. Ønsker dere å være alene i badeland? Ingen problem - det er mulig å leie hele Vannkanten.

BOB –sklien

BOB-sklien er Norges lengste innendørs sklie med 120 m. Tunellen har interaktiv underholdning med musikk, lystema og smashpoints. Sklien har 13,4 meter høydeforskjell, 5 kurver med 360 grader og 1 kurve på 180 grader. Velg musikktema og smaspoint før du setter utfor, sjekk på tavlen ved utgangen om du har beste tid/score! 7 års aldersgrense

Superbowl

Superbowl er for de tøffeste! Her går det unna ned i "sentrifugen" og deretter ned i eget landingsbasseng. Tar du utfordringen? 10 års aldersgrense

Bilder fra Vestkanten Badeland