Velkommen til Vestkanten Minigolf!

Åpningstider

MINIGOLF ER KUN DROP-IN MED UNNTAK AV PAKKELØSNINGER OG STØRRE GRUPPER 12 PERSONER+

 

Mandag - torsdag 11.00-22.00
Fredag 11.00-23.00
Lørdag 10.00-23.00
Søndag 12.00-22.00

Opplev Bergen og Vestkantens største attraksjoner på en helt ny måte gjennom en morsom minigolf-utfordring.

9-hulls minigolf med bursdags- og møterom

Minigolf er en underholdende og spennende aktivitet som passer for alle. Kom innom for å utfordre familie, venner eller kollegaer til en helt unik runde minigolf når som helst. Vi holder til bare 10 minutter unna Bergen sentrum med bil eller buss.

 

9 hull fra Bergen

Alle de 9 hullene på minigolfbanen er designet etter opplevelser i Bergen og på Vestkanten Storsenter. Her kan du skyte til topps på Fløyen, slå et slag på curling-banen og treffe mål på Brann stadion. Første og siste hullet er opplyst av blacklights, og ditt første møte med minigolfen er fantasifulle viking-maleri som lyser opp i mørket.

 

Familiegolf

Minigolf er en morsom aktivitet for hele familien, og passer for barn fra 3 år og oppover. Vi har små køller for de minste, og banen er solid og tåler utforskende barn. Det er en enkel og vanskelig vei til alle hullene slik at de som spiller får en passende utfordring.

 

 

Mingolf med venner

Ta med deg vennegjengen og utfordre til et slag minigolf! Minigolf er en gøy aktivitet som passer for både for deg som har spilt før og deg som aldri har prøvd før. Bestill gjerne noe digg mat og drikke i samme sleng.

 

Firmagolf

Finne på noe sosialt med kollegene? Da er minigolf den perfekte aktivitet! Les mer og firmagolf her!