Velkommen til Vestkanten Bowling!

Åpningstider

Mandag til fredag i høstferien åpner bowling og mingolf kl.10.00. 

Mandag - torsdag 11.00-22.00
Fredag 11.00-23.00
Lørdag 10.00-23.00
Søndag 12.00-22.00

Bowling med discolys er fantastisk gøy, enten det er bowling med familien, turnering med kompisene, eller teambuilding med jobben. Bowling1 Vestkanten har 18 baner fordelt på 3 rom, og en flott 9-hulls minigolf-arena.

Bowling, minigolf, restaurant og mini-arcade

Bowling er både for de som får til den perfekte skruen, og de som trenger sidestøtter på banen. Hos oss kan du når som helst komme innom for å utfordre venner, familie eller kollegaer i en bowlingserie eller to. Vi har også minigolf og en mini-arcade med ferdighetsspill og air-hockey.

 

10 minutter fra Bergen sentrum

Visste du at Bowling1 Vestkanten er blant Norges meste besøkte bowlinghaller? Det hjelper nok at vi ligger bare 10 minutter fra Bergen sentrum med buss eller bil, og at det er enkelt å parkere. Da er det jo lett å stikke innom med familien eller vennegjengen.

 

Pizza & burger

Vi har egen restaurant med pizza og burger hos oss, så dere kan få litt påfyll mellom aktivitetene. 

 

Tilbud

2 serier bowling inkl. drikke og is for kun kr 220,- pr. pers. Ta kontakt her for å booke bane!

 

Smitteverntiltak

Vi har meget gode smittevernsrutiner! Hos oss er det god plass til å holde god avstand, det er skillevegg mellom bowlingbanene, alle bowlingkuler og sko rengjøres før de settes på plass igjen og anitbac er tilgjengelig mange steder i lokalet. Velkommen innom for en trygg og gøy opplevelse!

Bilder fra Vestkanten Bowling