6 ting å gjøre innendørs når det regner i Bergen

Bergen har fantastisk mye å by på. Fløyen, Fisketorget, Akvariet og mange andre ting tilreisende og vi som bor her gjerne vil oppleve. Men hva skal man finne på når det regner? 10 minutter med bil eller buss fra Bergen sentrum ligger Vestkanten. Her finner du mange opplevelser for store og små. Turen kan du kombinere med et besøk på Vestkanten kjøpesenter, som ligger vegg i vegg med over 110 butikker og mange spisesteder. Parker under tak, eller ta buss til Loddefjord terminal, ca. 10 minutter unna Bergen sentrum. Les mer på her!

 

1. Badeland

Svømmebasseng og boblebad både innendørs og utendørs, i tillegg til flere raske vannsklier og stupebrett med egen landingssone. Det er med andre ord mange vannaktiviteter samlet på ett sted hos Bergens eneste badeland. Vestkanten Badeland har barnebasseng for de aller minste og vår helt egne delfin-maskot Duffe, som møter barna med sang og sprell hver lørdag og søndag. For de større finnes det litt mer fart og spenning. Hvem blir først ned Norges lengste og råeste vannsklie på utrolige 120 meter? Hvem har best grep i klatreveggen i aktivitetsbassenget, og hvem tør sette utfor i Superbowl og ned i "sentrifugen"? Badeland er også for de tøffeste små, eller store, som vil kjenne på adrenalinet og konkurranseinstinktet. Les mer og bestill billetter her

 

2. Bowling

På Vestkanten finner du også 18 bowlingbaner. Disse er både for de som får til den perfekte skruen, og de som trenger sidestøtter på banen. Altså moro for liten og stor. Vi har kuler i alle mulige størrelser, og våre dyktige verter hjelper deg om du trenger det. De spesielle skoene man bruker, låner du av oss. Hos oss kan du når som helst komme innom for å utfordre venner og familie i en bowlingserie eller to. Vi har også en mini-arcade med ferdighetsspill og air-hockey.
Les mer her! 

 

3. Minigolf

Du har kanskje spilt minigolf på sydenferie? Dette er virkelig en aktivitet for hele familien. På Vestkanten ligger banene innendørs, og de 9 hullene er designet etter opplevelser i Bergen og på Vestkanten. Her kan du skyte til topps på Fløyen, slå et slag på curling-banen og treffe mål på Brann stadion. Første og siste hullet er opplyst av blacklights, og ditt første møte med minigolfen er fantasifulle viking-maleri som lyser opp i mørket. Minigolf er en morsom aktivitet for hele familien, og passer for barn fra 3 år og oppover. Vi har små køller for de minste, og banen er solid og tåler utforskende barn. Det er en enkel og vanskelig vei til alle hullene slik at de som spiller får en passende utfordring. Ved kjøp av minigolf får familiegolfere alltid med en 0,4 l brus eller slush, og en kaffe eller is til kun kr 25,-.
Les mer her!

 

4. Spa og velvære

Er du ute etter ro og velvære? I spa-avdelingen kan du ta svømmeturen både inne og ute, før du senker pulsen i boblebadet, eller slapper av i steam-rommet eller badstuen. Vi har også et eget stillerom hvor du kan lese ferdig yndlingsboken sammen med en stor kopp te. Har du barn over 10 år kan de kose seg på badeland mens du nyter litt etterlengtet stillhet. 
Les mer og bestill billetter her!

 

5. Ishall

På Vestkanten finner du også en av Bergens få innendørs skøytebaner. Kom vinteren i forkjøpet, og bli en dyktig skøyter innen isen har lagt seg ute. En aktivtet som er like god trening som det er moro! Ta med egne skøyter eller kom til oss for utlån. Trives du best på sidelinjen, kan du nyte noe varmt i koppen på kaféen. Kom alene eller sammen med venner og familie.
Les mer og bestill billetter her!

 

6. Curling

Liker du presisjon og punklighet? Curling er en underholdende aktivitet som passer fra 12 år og oppover. Idretten kan bidra til utfordringer, nye ferdigheter og enormt med mestring. Curling er en gøy aktivitet for både proffe og nybegynnere. Dersom curling er nytt for deg er det lurt å bestille en curlingpakke med instruktør, som gjør dere klare for et spennende spill på isen.
Les mer og book bane her!

 

 

I umiddelbar nærhet til disse opplevelsene finner du også flere spisesteder. Ønsker dere Sushi på Sumo, pizza på Peppes Pizza eller Dominos Pizza, Burger på McDonalds eller Bergen Vests beste pasta på Pasta Sentral? Ungene vil i alle fall på Funky Frozen Yogurt! PSST! Alle badende gjester får gode tilbud på mat og drikke. 

Vestkanten Opplevelser

Finn ut mer om de forskjellige opplevelsene

Badeland - sommertider:

Svømmetrening eller stupekonkurranse? Vi har soner for ulike aldersgrupper, og egen relax-avdeling....

Bowling

Får du til den perfekte skruen? Prøv på en av Norges mest besøkte bowlingbaner med 18 baner.

Skøytebane

Balansetrening eller perfekte piruetter? Ta med familie og venner på en aktiv lekestund på Iskanten....

Minigolf

Utfordre familie, venner og kollegaer på en 9-hulls bane med opplevelser fra Bergen og Vestkanten....